Το 1996 δημιουργήθηκε η «Μπουκαδούρα» στο Πόρτο Κουφό Χαλκιδικής και λίγα χρόνια αργότερα (το 2000), στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό να παρέμβει δημιουργικά στο χώρο της εστίασης με νέες γεύσεις συνδυασμένες με αυθεντικές σπιτικές λιχουδιές που συμπληρώνουν ένα πλήρες και απολαυστικό μενού, παράλληλα με την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και φροντίδα των πελατών. Το μενού περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία γεύσεων και προτάσεων (περισσότερα από 100 διαφορετικά πιάτα) που σερβίρεται σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον με άμεση και διακριτική εξυπηρέτηση από το προσωπικό. Πολλά από τα είδη είναι παραγωγή της Μπουκαδούρας και αποτυπώνουν την ποιότητα και την γευστική ταυτότητα των εδεσμάτων της που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Διαχείριση Social Media

Εταιρική Φωτογράφιση

Video για Social Media

Γραφιστικά για Social Media

Ας συζητήσουμε μαζί
το επόμενο project

Ελάτε να αναζητήσουμε τους παράγοντες επιτυχίας της δικής σας επιχείρησης,
να δημιουργήσουμε μια πορεία ανάπτυξης στα δικά σας μέτρα.